Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، هامون سبطی دبیر کارگروه آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور  با اشاره به اینکه آموزش و پرورش تقلب‌های متعدد در آزمون‌های امتحانی خود را انکار می‌کند، افزود: تکنولوژی خیلی پیشرفت کرده است و جاسوس‌افزارهایی آمده است که حتی در برابر برخی دستگاه‌های ردیابی هم غیرقابل تشخیص هستند که البته این دستگاه‌ها در حوزه‌های امتحانی به کار گرفته نمی‌شود و فقط در کنکور استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اضافه کرد: جاسوس‌افزارها خیلی کوچک هستند و در پاک‌کن، مداد و گوش جاسازی می‌شوند و چندین کانال ده‌ها هزار نفری هست که به صورت عمومی، سؤالات و پاسخ‌های امتحانات نهایی آموزش و پرورش را پخش می‌کند؛ البته این موضوع درباره سؤالات کنکور هم دیده می‌شود اما این دو آزمون دارای تفاوت‌های اساسی هستند یعنی در جلسه کنکور، بازرسی شدیدی اتفاق می‌افتد و سه لایه امنیتی در جلسه حضور دارند و استفاده از جاسوس‌افزارها را بسیار مشکل می‌کند. 

دانش‌آموزان می‌توانند بسیار راحت تر از جلسات کنکور موبایل همراه داشته باشند

دبیر کارگروه آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور افزود: مشکل دیگر این است که اغلب سؤالات کنکور بسیار سخت و تحلیلی است و پاسخ به آنها از عهده تیم پاسخ دهی تقلب‌گرها به راحتی بر نمی‌آید؛ در حالی که در همین امتحانی که دو روز پیش برگزار شد، پاسخ سؤالات، که بسیار کوتاه بود و حافظه محور، ۱۰ دقیقه بعد از شروع آزمون بر روی کانال عمومی قرار گرفت و این کانال‌ها به کانال‌های دیگر فوروارد می‌شوند و می‌توانند چند صدهزار دانش‌آموز به این سؤالات دسترسی داشته باشند؛ از سوی دیگر دانش‌آموزان می‌توانند سر جلسه امتحان نهایی که خیلی پرتعداد و پراکنده است و واقعا امکان کنترل هم نیست، بسیار راحت تر از جلسات کنکور موبایل همراه داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه برخلاف ادعایی که مسؤولان آموزش و پرورش می‌کنند، امتحانات نهایی تشریحی نیست و در بسیاری موارد پاسخش در حد یک کلمه است و راحت‌تر از پاسخ کنکور، جواب‌ها به دست می‌آید، ادامه داد: این موارد را ردیابی کردیم و چندین بار اعلام کردیم؛ خوشبختانه تعامل بهتری با حراست سازمان سنجش داشتیم و آنها به هیچ وجه انکار نکردند و یادآوری می‌کنند که متقلبان را تا جایی که امکان داشته باشد، می‌گیرند و به‌سزای کارشان می‌رسانند؛ ولی آموزش و پرورش می‌گوید که تقلبی انجام نمی‌شود یا اهمیت خاصی ندارد. 

سبطی افزود: با اطلاعاتی که دانش‌آموزان دادند، به گردانندگان این کانال‌ها نزدیک شدیم و می‌دانیم چه کسانی این اقدامات را انجام می‌دهند اما هنوز دستگیر نشدند. سؤالات امتحانی نهایی قبل از جلسه کنکور لو نمی‌رود اما ۱۰ دقیقه بعد از شروع آزمون سؤالات در کانالی منتشر می‌شود و دانش‌آموزان یک ساعت و نیم هم وقت دارند که پاسخ های کوتاه سوالات را در برگه امتحانی بنویسند. 

کد خبر 648122 برچسب‌ها مجله امتحانات و آزمون‌ها وزارت آموزش و پرورش خبر مهم امتحان - امتحانات دانش آموز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش خبر مهم امتحان امتحانات دانش آموز آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۶۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه سازمان‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: باید مجموعه‌های صنعتی همکاری کنند تا از دالان کنکور به دالان اشتغال دست پیدا کنیم که مسیر آن از مسیر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای عبور می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، احمد محمود زاده عصر امروز در نشست شورای آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به اهمیت آموزش و پرورش و تکریم مقام معلم اظهار داشت: مقام معظم رهبری امسال تاکید فراوانی بر اهمیت آموزش و پرورش و تکریم جایگاه معلم داشتند و فرموده‌اند آموزش و پرورش تولید کننده و ایجاد کننده نیروی انسانی است؛ نیروی انسانی که بزرگترین سرمایه کشور در بیانه گام دوم انقلاب است و این نیرو امروز در مجموعه آموزش و پرورش و  کلاس درس توسط معلم پایه‌ریزی می‌شود که این خود بیانگر اهمیت جایگاه این نهاد است.

وی افزود: معماری، طراحی و مهندسی آینده کشور در درون مدرسه و کلاس درس محقق می‌شود، منزلت و معیشت و مرجعیت معلم باید همواره مورد توجه باشد و معلم باید همیشه تکریم شود، در شورای آموزش و پرورش همه برای نهاد آموزش و پرورش فکر و تصمیم گیری می‌کنند و از منظر آموزش و پرورش در جلسه حاضر می‌شوند تا در حوزه کیفیت بخشی مسائل تربیتی و پرورشی برای نسل آینده گام‌های اساسی برداشته شود.

معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: فرمایشات و مطالبات مقام معظم رهبری در دولت سیزدهم مسیر آینده آموزش و پرورش را روشن می‌کند؛ به طوری که فرمودند آموزش و پرورش جزو اولویت‌ها نیست بلکه جزو اولین‌ها است و این نگاه ویژه در دولت سیزدهم دنبال می‌شود، امسال نقشه راهی که در شورای عالی فرهنگی تدوین شد نوید بخش این است که به دغدغه‌های حضرت آقا در حوزه آموزش و پرورش جامه عمل پوشانده می‌شود.

محمودزاده بیان کرد: مهندسی کیفیت در راستای نقشه راه و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دنبال می‌شود. این شورا بستر تبادل نظر، همفکری و هم افزایی برای موضوعات آموزش و پرورش است که از چهارچوب خارج هستند و بیشتر باید به موضوعاتی از جمله مسائل آموزشی، تربیتی، پرورشی پرداخته شود که آموزش و پرورش به تنهایی از عهده آن بر نمی‌آید. امروز دانش آموزان مورد حمله ناجوانمردانه دشمن در فضاهای رسانه‌ای و مجازی قرار دارند و دشمن علاقه دارد با شبه افکنی‌ها و هویت سازی‌های دروغین ذهن دانش آموزان را منحرف سازد بنابراین باید در جهت مهندسی کیفیت آموزش و پرورش گام برداشته شود.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش در گذشته رها شده و مدارس منحصر به تست محور و آموزشگاه محور شده بودند که برگشت خوبی در این حوزه صورت گرفته است که حجم عظیمی از کیفیت بخشی در دولت سیزدهم محقق شده است، لازم است رویکردهای فرهنگی و تربیتی در مدارس در راستای اتفاقات خوب و تربیت دانش آموزان در طراز انقلاب اسلامی مورد توجه قرار گیرد، سندهای خوبی برای دانش آموز در طراز انقلاب اسلامی تدوین شده است، تربیت دانش آموزان باید در شان کشور باشد.

معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و گسترش کمی و کیفی آموزش‌ها از تاکیدات مقام معظم رهبری است اما رسیدن به عدد 50 درصد در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای از عهده آموزش و پرورش به تنهایی خارج است و باید مجموعه‌های صنعتی استان در این زمینه همکاری داشته باشند تا از دالان کنکور به دالان اشتغال دست پیدا کنیم که مسیر آن از مسیر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای عبور می‌کند. اگر مسیر شغلی جوانان و نوجوانان را در این عرصه فراهم سازیم می‌توان از بروز بسیاری از ناهنجاری‌های جامعه در آینده جلوگیری کرد.

محمود‌زاده بیان کرد: وزارت آموزش و پرورش خیز خوبی را برای کیفیت بخشی مسائل آموزشی، پرورشی و تربیتی در کلان کشور  به کار گرفته است و استان‌ها به تبع آن اقدامات خوبی داشتند، برخی استان‌ها از جمله اصفهان، هرمزگان و استان مرکزی در راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعت ورود کرده‌اند که باید الگوبرداری شود. دستاوردهای بزرگی در دولت سیزدهم در حوزه‌های مختلف به دست آمده که باید تلاش شود دانش آموزان با این افتخارات آشنا شوند.

انتهای پیام/711/

 

دیگر خبرها

  • باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم
  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • تهران قدیم | عکس‌هایی از امتحانات نهایی دختران در سال ۴۳
  • امتحانات نهایی را تبدیل به بت نکنیم / روش‌های مناسب مطالعه صحیح
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • جزئیات برنامه امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳
  • آیلتس چیست؟
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • صبر و مهربانی از صفات الزامی برای پاسخگویان به مسائل شرعی است