Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس ـ گروه تعلیم و تربیت: اصرار آموزش و پرورش برای برگزاری حضوری امتحانات نهایی دانش‌آموزان به این دلیل است که این امتحانات در سرنوشت دانش‌آموزان یعنی کنکور تأثیر دارند و البته به «نحوه ارائه خدمات آموزشی تربیتی مدارس در دوره بیماری‌های فراگیر» مصوب نهصد و هفتاد و هفتمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش در تاریخ 13 مرداد 99، استدلال می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بند 9 این مصوبه آمده است: «در شرایطی که امکان حضور فیزیکی دانش‌آموزان برای ارزشیابی پیشرفت تحصیلی تربیتی فراهم نباشد، ارزشیابی دانش‌آموزان مدارس روزانه در تمام پایه‌های تحصیلی به استثنای پایه‌های نهم و دوازدهم، به صورت غیرحضوری و با مسؤولیت معلم و نظارت مدیر مدرسه انجام می‌شود».

* چرا وزارت آموزش و پرورش در برابر موضوع لو رفتن سؤالات امتحانی هیچ واکنشی نشان نمی‌دهد؟!

در چنین شرایطی که اصرار بر برگزاری حضوری امتحانات است، آیا اصالت امتحانات مدنظر است؟! مسلما چنین است اما چرا وزارت آموزش و پرورش در برابر موضوع لو رفتن سؤالات امتحانی هیچ واکنشی نشان نمی‌دهد؟!

عصر برگزاری اولین امتحان نهایی یعنی 27 اردیبهشت علی امرایی عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور در گفت‌وگو با خبرنگار فارس به انتشار سؤالات و پاسخنامه امتحانات 36 دقیقه تا 40 دقیقه بعد از شروع امتحان، اشاره کرد و گفت: «به نظر می‌آید که باند منسجمی در فضای مجازی به انتشار پاسخ سؤالات اقدام می‌کنند و این موضوع نیز نگران کننده است».

وی در پاسخ به این پرسش که «انتشار سؤالات در زمان آزمون با توجه به اینکه دانش‌آموزان دسترسی به تلفن همراه ندارند چه سودی دارد؟»، افزود: «حتی پس از پایان آزمون، سؤالات را از دانش‌آموزان دریافت می‌کنند و هیچکس حق ندارد، سؤالات را تا پایان زمان آزمون انتشار دهد».

* فروش سؤالات امتحان نهایی به قیمت 100 تا 300 هزار تومان

موضوع حائز اهمیت این است که برخی افراد با ایجاد کانال‌هایی به فروش سؤالات امتحانی می‌پردازند و نکته قابل توجه اینکه سؤالات هر امتحان در کانال‌ها به قیمت 100 هزار تا 300 هزار تومان به فروش می‌رسد.

یکی از کانال‌ها دو روش برای دانش‌آموزان دارد؛ در روش اول یک جزوه سبک با یک سری سؤال در اختیار دانش‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌آموزان قرار می‌دهد و مدعی است که سؤالات امتحانی با سؤالات این جزوه تقریبا یکسان است. همین کانال، ادعا می‌کند که دقایقی بعد از شروع آزمون، سؤالات و پاسخ‌ها را در اختیار داوطلبان قرار می‌دهد و آنها می‌توانند با استفاده از هدست و خواندن یک نفر از بیرون محل آزمون، نمره 20 بگیرند.

نکته جالب توجه این موضوع این است که به رغم پیگیری خبرنگار فارس، هنوز وزارت آموزش و پرورش نسبت به اقدام این کانال‌ها هیچ واکنش رسمی ندارد.

* 5 سؤال از مسؤولان آموزش و پرورش

1- آیا انتشار سؤالات امتحان نهایی در زمانی که دانش‌آموزان سر جلسه امتحان هستند، لو رفتن محسوب می‌شود؟

2- آیا وزارت آموزش و پرورش مسیرهای تقلب در امتحان نهایی را مسدود کرده است؟ چگونه؟ 

 3- چرا با کانال‌هایی که ادعای فروش سؤالات را دارند، با پیگیری آموزش و پرورش از طریق مقامات انتظامی و قضایی برخورد نمی‌شود؟

4- چرا آموزش و پرورش از 27 اردیبهشت که موضوع لو رفتن سؤالات امتحان نهایی مطرح شده است، هیچ شفاف سازی انجام نداده است؟

5ـ مگر برگزاری حضوری امتحانات نهایی برای برقراری عدالت نبود، آیا در حال حاضر از نظر آموزش و پرورش، این عدالت برقرار است؟!

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سؤالات امتحان نهایی علی امرایی لو رفتن سؤالات لو رفتن سؤالات امتحان سؤالات امتحان نهایی وزارت آموزش و پرورش سؤالات امتحانی فروش سؤالات دانش آموزان کانال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۴۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: با همکاری نیروی انتظامی و شهرداری کرمانشاه نخستین مدرسه ترافیک در استان راه‌اندازی شد تا طرح آموزشی فرهنگ ترافیک و کاهش آسیب‌های اجتماعی برای دانش‌آموزان اجرا شود.

سلمان محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمانشاه اظهار کرد: یکی از سیاست‌ها و وظایف آموزش و پرورش فرهنگ‌سازی در حوزه‌های مختلف است که ضرورت دارد سایر نهادها و دستگاه‌های دولتی با آموزش و پرورش همکاری لازم داشته باشند.

وی افزود: با همکاری نیروی انتظامی و شهرداری کرمانشاه نخستین مدرسه ترافیک در استان راه‌اندازی شد تا طرح آموزشی فرهنگ ترافیک و کاهش آسیب‌های اجتماعی برای دانش‌آموزان اجرا شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه آموزش مهارت‌های زندگی به دانش‌آموزان یکی دیگر از کارکردهای آموزش و پرورش است، خاطرنشان کرد: در این مدرسه ترافیک مهارت‌های زندگی در قالب شهرنشینی و آداب شهرنشینی، ترافیک و زندگی شهری آموزش داده می‌شود.

محمدی ادامه داد: دانش‌آموزان سفیران صالح هستند که با بهره‌گیری از آموزش‌های پلیس به خانواده‌های خود در خصوص فرهنگ صحیح رانندگی تذکرات لازم را گوشزد می‌کنند.

کد خبر 751610

دیگر خبرها

  • راه اندازی پایگاه های علمی و آموزشی در دهدشت
  • ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای برگزاری آزمون نهایی دانش آموزان
  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • راهیابی یک اثر از ملایر به جمع ۱۲ تئاتر برتر دانش آموزان کشور
  • امتحانات نهایی را تبدیل به بت نکنیم / روش‌های مناسب مطالعه صحیح
  • جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳
  • تجلیل از ۵۰ معلم نمونه هرمزگانی
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی