Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت پتروشیمی ال‌جی کم کره‌جنوبی از ماه ژوئن سال 2021 میلادی تولید محصولات پتروشیمی زیست پایه را آغاز می‌کند.

به گزارش آرگوس مدیا، شرکت پتروشیمی ال‌جی کم کره‌جنوبی پس از دریافت گواهینامه ISCC-Plus در زمینه تولید 9 محصول پتروشیمی، از ماه ژوئن تولید محصولات زیست‌پایه را در واحدهای کراکر و پلیمریزاسیون یوسا (Yosu) و ایکسان (Iksan) آغاز می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق توافقنامه‌ای که در ماه نوامبر امضا شد، این واحدها از نفتای زیست‌پایه تولیدشده توسط شرکت فنلاندی نسته تولیدکننده سوخت‌های زیستی، پلی وینیل کلراید، رزین مصنوعی آکریلونیتریل بوتادین استایرن (ABS)، پلیمر سوپرجاذب، پلی کربنات، انواع گلیکول‌، لاتکس نیتریل بوتادین، پلی‌اتیلن سنگین پلی‌اتیلنسبک و بیسفنول A، تولید می‌کنند.

نفتای زیست‌پایه محصول جانبی تولید روغن نباتی تصفیه شده با آب است و به آن گازوئیل تجدیدپذیر نیز گفته می‌شود، شرکت فنلاندی نسته از روغن پخت و پز و روغن پالم به عنوان مواد اولیه برای تولید محصول یادشده استفاده می‌کند.

گواهینامه بین المللی پایداری و کربن (ISCC) در هشتم آوریل گواهینامه ISCC-Plus را به کارخانه پتروشیمی ال‌جی کم در یوسا اعطا کرد که به مدت یک سال معتبر خواهد بود.

سیستم صدور گواهینامه Plus پایداری در بخش‌ها و بازارهای فراتر از حمل و نقل سوخت‌های زیستی که خارج از محدوده دستورعمل انرژی تجدیدپذیر اتحادیه اروپا است را بررسی می کند.

به گفته پتروشیمی ال‌جی کم، جایگزینی مواد اولیه تولید شده از سوخت‌های فسیلی با محصولات زیست‌پایه می‌تواند حدود 50pc از انتشار کربن بکاهد، اگرچه متخصصان خارجی همچنان در حال ارزیابی چرخه تولید محصولات ویژه آن هستند.

رئیس شرکت پتروشیمی کاگ لائه نوح (Kug Lae Noh) در این باره گفت: ما برای کمک به صفر رساندن انتشار کربن و هدایت بازار محصولات پایدار به افزایش تولید محصولات زیست‌پایه و دارای گواهینامه ISCC Plus ادامه می‌دهیم.

این شرکت در ژوئیه گذشته متعهد شد مقدار انتشار کربن را در سال 2019 کاهش دهد و تا سال 2050 به هدف صفر کردن انتشار کربن دست یابد.

برچسب هاشرکت پتروشیمی ال جی کم (LG Chem) کره جنوبی گواهینامه بین المللی پایداری و کربن (ISCC)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: کره جنوبی آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو تولید محصولات شرکت پتروشیمی انتشار کربن کره جنوبی زیست پایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۵۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی

نشست معاون اول رییس جمهور با فعالان صنعت پتروشیمی صبح امروز برگزار و مقرر شد قرارگاه حل و پیگیری مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی و همچنین قرارگاه توسعه این صنعت تشکیل شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر در نشست فعالان صنعت پتروشیمی با اشاره به تعامل و رابطه خوب و سازنده دولت سیزدهم و فعالین صنعت پتروشیمی تاکید کرد: باید انتظارات دو طرفه دولت و پتروشیمی برآورده شود که در این راستا قرارگاه پیگیری مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی در حوزه معاون اول رییس جمهور ایجاد خواهد شد.

معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: علاوه بر تشکیل قرارگاه رفع مسائل و مشکلات پتروشیمی یک قرارگاه توسعه این صنعت با سه برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای جهش تولید در بخش پتروشیمی برنامه ریزی و ایجاد شود.

مخبر ادامه داد: باید طرح های کوتاه مدت ظرف یک ماه آینده جمع آوری شود و برنامه ریزی و اقدام لازم برای بهره برداری از طرح ها و پروژه های بزرگ پتروشیمی در سال جاری نهایی شود و همچنین در جلسات منظم قرارگاه توسعه برنامه ریزی میان مدت سه ساله با جمع بندی دستگاه های مربوطه در راستای تسهیل امور و رفع موانع بصورت مستمر دنبال خواهد شد و اقدامات بلند مدت نیز با توجه به مزیت های کشور در این قرارگاه تدوین شود.

وی با تاکید بر اینکه نفت، گاز و پتروشیمی جزو مزیت های جدی کشور است، خاطر نشان کرد: تاکنون سرمایه گذاری لازم در زمینه گاز و پتروشیمی انجام نشده است و نتوانسته ایم در صادرات گاز در جهان پیشرو باشیم و انتظار می رود در سال جاری با راهبرد جهش تولید و راه حل مشارکت مردمی و همچنین اعتماد بازار سرمایه، فعالان اقتصادی و مردم به صنعت بزرگ پتروشیمی در راستای جهش تولید، شاهد عملکرد بیش از گذشته این بخش در اقتصاد کشور باشیم.

مخبر بر ضرورت تامین انرژی،‌ برق و آب مورد نیاز پتروشیمی ها با تکیه بر انرژی های تجدید پذیر و همچنین طرح های شیرین سازی آب توسط شرکت های پتروشیمی تاکید کرد.

معاون اول رییس جمهور تعاملات و دیپلماسی بین المللی دولت سیزدهم را فرصتی بسیار مناسب برای جذب سرمایه گذاری خارجی عنوان و تاکید کرد: جذب سرمایه خارجی و بازار سرمایه باید در اولویت شرکت های پتروشیمی قرار گیرد و با توجه به اینکه توسعه زنجیره پایین دستی یکی از مهم ترین ظرفیتهای مشارکت بخش خصوصی است، ضرورت دارد در دستور کار شرکت‌های پتروشیمی قرار گیرد تا زمینه های حضور و فعالیت مردم در این بخش از اقتصاد کشور با کمک دولت، تسهیلات بانکی و شرکت های پتروشیمی فراهم شود.

وی در پایان با اشاره به لزوم جلوگیری از خام فروشی در صنایع پتروشیمی بر راه اندازی طرح های تبدیل متانول به بنزین در پتروشیمی ها تاکید کرد.

همچنین در ابتدای این جلسه احمد مهدوی ابهری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گزارشی در خصوص نقش شرکت های پتروشیمی در شاخص های کلان اقتصاد ملی ارائه کرد که تولید قابل فروش 52,6 میلیون تنی محصولات پتروشیمی در سال 1402، اشتغال زایی مستقیم 143 هزار نفری و یک میلیون نفری در صنایع تکمیلی، رشد تولید محصولات صنعت پتروشیمی از 28.5 درصد برنامه سوم به 40.6 درصد در برنامه ششم و افزایش صادرات محصولات پتروشیمی از 67 میلیون تن بین سالهای 97 تا 99 به 82 میلیون تن در دولت سیزدهم ارائه کرد.

همچنین طبق این گزارش 56 طرح در دست اجرا در برنامه هفتم توسعه با میانگین وزنی پیشرفت فیزیکی 44 درصد و ظرفیت اسمی 35 میلیون تنی عملیاتی خواهد شد که 10 طرح بزرگ پتروشیمی در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
در این جلسه همچنین مدیران عامل شرکت ها و هلدینگ های پتروشیمی درباره راه حل های رفع مشکلات و مسائل این صنعت در تداوم توسعه صنایع و رشد تولید به بحث و تبادل نظر پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • افزایش انتشار کربن، همچنان نگرانی زیست‌محیطی اصلی جهان
  • افزایش انتشار کربن، همچنان یک نگرانی مهم زیست‌محیطی
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • حفاظت از محیط زیست مهم‌ترین اصل فعالیت‌های تولیدی است
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود