Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- دکتر سیاوش وزیری متخصص بیماری‌های عفونی درباره اصول ایزوله برای بیماران کرونایی و قرنطینه افراد سالم توضیح می‌دهد. - اخبار استانها -

سیاوش وزیری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه ، اظهار داشت: در زمینه ایزوله کردن باید این را بدانیم که مفهوم این واژه عبارت است از ممنوعیت و محدودیت کامل اعمال کردن برای بیماران مبتلا به کرونا در شرایطی که هیچگونه تماسی با اطرافیان خود نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: برای رسیدن به این هدف این قبیل بیماران باید در یک اتاق نگهداری شوند، در اتاق بسته شود و تمامی تماس‌های بیمار قطع شود و ترجیحا شرایطی را فراهم کنید که اتاق با تهویه مناسبی که دارد سبب آلودگی اطرافیان نشود.

وزیری گفت: درباره واژه قرنطینه باید گفت که مفهوم آن یعنی محدود کردن و ممنوعیت اعمال کردن برای افراد سالم و افراد سالم افرادی هستند که با یک بیمار مشکوک یا قطعی کووید 19 در تماس بوده‌اند و شانس آلودگی در طی دو تا 14 روز آینده را خواهند داشت.

شناسایی 42 مرکز اقامتی جهت قرنطینه‌ بیماران کرونایی در گیلان؛ تعداد مبتلایان در استان کاهش یافت 28 هزار مشترک جدید اینترنت در ایام کرونا در استان البرز اضافه شد / افزایش حجم و زمان استفاده از اینترنت در قرنطینه خانگی مشارکت بنیاد مستضعفان برای تأمین مراکز قرنطینه بیماران کرونایی

این متخصص بیماری‌های عفونی افزود: این افراد نیز در شرایط قرنطینه باید تمام تماس‌های خود را با محیط اطراف قطع کنند.

وی با اشاره به اینکه از خارج کردن بیماران و افراد تحت قرنطینه از منزل به شدت باید پرهیز کرد گفت: امروزه در جامعه شرایطی فراهم آمده که انتشار بیماری به صورت خانه به خانه و در درون خانواده‌ها رخ می‌دهد و افراد چهره به چهره و شانه به شانه در کنار هم قرار می‌گیرند و بیماری را منتشر می‌کنند.

وزیری افزود: در درون مجتمع‌های مسکونی، مراسم‌ها و مهمانی‌ها این بیماری به شدت توسعه پیدا می‌کند و روند کنترل را به شکل جدی دچار چالش کرده است و درخواست ما این است که روند ایزوله کردن بیمار و قرنطینه افراد سالم را جدی بگیرید.

وی خطاب به افراد شاغل گفت: زمانی که برای کارمندی مرخصی استحقاقی یا استعلاجی در نظر گرفته می‌شود باید از ورود به محل کار پرهیز کنند و این مسئله را جدی بگیرند؛ به این معنا که نه‌تنها محل کار برای آن‌ها محدودیت دارد بلکه از خروج از منزل هم باید به شدت اجتناب کنند و این به این معنا نیست که از مرخصی برای حضور در محل‌های غیر اداری استفاده کنند. 

وزیری افزود: این شکل از مرخصی صرفاً برای عدم حضور در محل کار نیست بلکه باید تمامی تماس‌ها قطع شود و امید دارم با رعایت این موارد به کاهش تعداد بیماران جدید کمک کنیم.

انتهای پیام/832/ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا بیماران کرونایی افراد سالم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۱۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۹هزار میلیارد برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج

مدیرکل بیمه سلامت کردستان از اختصاص ۹هزار میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در استان خبر داد. - اخبار استانها -

انور اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج در پاسخ به این سؤال که آیا از بیماران خاص در استان حمایت می‌شود؟ اظهار داشت: در دو سال گذشته با همکاری دانشگاه علوم پزشکی صندوق حمایت از بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج راه‌اندازی شد که از 107 بیماری حمایت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه قبل از راه‌اندازی این صندوق تنها 5 نوع بیماری مشمول حمایت می‌شدند که اکنون 107 بیماری تحت پوشش قرار گرفته است، گفت: در سال نخست 5 هزار میلیارد تومان، سال دوم 7 هزار میلیارد تومان و اکنون برای سال سوم 9هزار میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان درباره نحوه حمایت از بیماران افزود: این بیماران به دو صورت که نخست سامانه‌ای و خودکار در سیستم نشان‌دار می‌شوند که اکنون 80 هزار بیمار خاص و صعب‌العلاج در کردستان شناسایی و مشمول حمایت این صندوق هستند. 

وی بیان کرد: از این 80 هزار نفر 40 درصد مربوط به بیمه تأمین اجتماعی هستند یعنی چتر حمایتی تنها محدود به بیمه سلامت نیست بلکه تمام ایرانیان می‌توانند از این مزایا بهره‌مند شوند.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: در سال گذشته  بار مراجعه بیماران خاص به مراکز درمانی در کشور 5 میلیون نفر و در کردستان 150هزار بار بوده است. 

وی اظهار کرد: از ابتدای طرح تاکنون بالغ بر 450میلیارد تومان بابت حمایت از بیماران خاص توسط بیمه سلامت پرداخت شده که از این میزان 40 میلیارد تومان آن در این اداره‌کل پرونده‌ها به صورت دستی از بیماران تحویل گرفته شده و بازپرداخت شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان اذعان داشت: بیماران خاص و صعب‌العلاج برای بهره‌مندی از این خدمات باید حتماً عضو یکی از بیمه‌های پایه (بیمه سلامت، تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و نیروهای مسلح) باشند.

انتها یپیام/481/

دیگر خبرها

  • خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در این افراد کمتر است
  • فرهنگ سازی در سبک زندگی و تغذیه سالم نیاز ضروری امروز است
  • پیگیری اقدامات انجام شده برای بیماران تالاسمی
  • 5 تصمیم مهم برای بیماران خاص
  • خدمات صندوق صعب‌العلاج برای بیماران تالاسمی
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • ثبت ۱۲۰۳ بیمار تالاسمی با درجات مختلف در استان اصفهان
  • اختصاص ۹هزار میلیارد برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در شمال سیستان وبلوچستان